Rss Feed
 1. !~Welcome~!

  joi, 7 mai 2015


  Buna! Ar trebui sa ma prezint , nu? Asa este "politicos" , sa te prezinti inainte de a incepe sa vorbesti ( si eu am oricum tendinta de a vorbi prea mult ) .
  So , numele meu este Alexandra si , ca tuturor adolescentelor/tinerelor din ziua de azi , machiajul si vestimentatia " imi ocupa tot timpul". Ei, poate nici chiar asa , dar suna mai bine asa, putin dramatic :) .
  Am deschis acest blog nu pentru a va "invata" ce si cum sa faceti , asa cum sunt multe bloguri peste tot , ci pentru a ne ajuta reciproc . Nu am nicio atestare sau calificare in domeniu , dar este o mare pasiune , un hobby . Dupa multe dezamagiri , produse slabe si nesatisfacatoare , m-am gandit sa deschid acest blog pentru a ne impartasi parerile despre anumite produse, sa ne impartasim experientele , astfel sa evitam "dezamagirile". 
  Nu ma dau vreo desteapta in acest domeniu , am foarte multe de invatat inca ,dar as vrea sa va expun opiniile mele ,iar voi in schimb sa le expuneti pe alea voastre .
  Sper sa ne iasa totul bine! Blogul asta nu este al meu , ci al nostru ! 
  Have fun!   P.S: Poti sa-ti exprimi parerea prin comentarii sau daca ai o "experienta"  de impartasit despre un produs poti trimite un mail la adresa : 
  makeupyourdream1@yahoo.ro


 2. 0 comentarii:

  Trimiteți un comentariu